När dagen tagit slut & natten tar vid

Någon dag, typ idag ska jag leta upp mobilsladden och lägga in lite bilder, det är illa som det är nu..

- Julafton spenderades med familj + momi & mofi <3 Kollade på filmen "Hachiko", åh herregud vilken snyftarfilm! Insåg lite väl mycket hur mycket jag verkligen saknar Hästen Harry & Hunden Kajsa, älskade. Djur lever för kort tid och hjärtattacker är det värsta som kan hända någon människa.

Ska försöka vara lite social innan jag slocknar, puss.

Försenad God Jul förresten!

Och döden och ensamheten har ringt och bokat bord

MÅL UNDER LIVET:

- Ta fram ett vaccin mot cancer
- Hjälpa andra i världen, både I-landsproblem och U-landsproblem och allt vad det nu heter
- Göra något betydelsefullt för mänskligheten
- Laseroperera ögonen så jag slipper glasögon (18 år)

Det är några av mina mål men mitt främsta mål är att bli nöjd över mig själv och mina handlingar. Jag har insett att jag aldrig blir helt nöjd med det jag gör och den jag är. I working on it!

Har jullov för övrigt, blir att umgås med några vänner & min familj och jag ska faktiskt plugga en hel del av den tid jag är ledig, måste förbättra mina betyg. (Obs, jag blir aldrig nöjd om jag så änns skulle ha MVG i alla ämnen, true)

Nu ska jag, pappa och bror sätta upp granen ute, vi är lite efter hihi.
Hugs &'nd Kisses

Och jag vet hur det kan träffa som skott i hjärtat av en M16

Florence Valentin – Upp På Sociala, Ner På Systemet

- Old picture -

-
Sista dagen i skolan imorgon, kanon! Idrott - skridskor sedan kolla på teater hihi och efter det blir det Julbollen! & efter det får vi betygen, mycket illa men det funkar med 240 poäng minus 10 som jag ska söka in med. Nu ska jag sova eller snart, fixa lite först. Wihooo! :)

*Update: & jag ska ha fixa 7-8 MVG i vår, så det så!

Du sa du behövde tid, du hade tid

Nu blir det samma sak igen.
Fooled x 1000. Tacktack..

Gryningspyromanen

Den bärabara datorn är död :( Fast den uppstår ev. imorgon då jag ska inte till stan och köpa ny sladd, haha. I'm a nolifer och imorgon kväll eller någon dag under lovet ska jag kolla på "A christmas carol" för att jag missar den imorgon på engelskan, uuuuuh, jag ska få ett jävla MVG på recensionen sen asså, måste låna boken med och läsa om. Har på papper men så jobbigt att läsa hihi. I helgen ska jag fixa lite med bloggen, wihoo! Header och sånt damp hihi. På torsdag är det trippelbollen! :D Tagga innebandyyyyyyyyy (y) och på julbollen vet jag inte vad man ska spela? KUL IALLAFALL!

Fail hälsningar från Sara

PS. På onsdag är sista gången jag rider på 4 veckor, omg! Jag kommer inte överleva :( & så måste jag hälsa på Harry, om han enns kommer säljas? Sega skit.. De har hållt på i 2 år, haha. FAIL x oändligt. DS.
puss

PS2. Jag gillar inte att vi har historiaprov imorgon för jag fattar ingenting om "fuck"föreningar, hahah. Okej? weird. vad hände år 1901? HAVE NO IDEA! DS.

PS3. Jag ska tapetsera mitt rum?! Spacklat och sånt, men ja? Inte visste jag det!

Runaway as fast as you can

Betygen går åt helvete.. Åt helvete med gymnasium, stress, människor, hästar. datorn, FACEBOOK, och allt annat. Som jag sa idag när vi fått tillbaka svenskaprovet/uppsatsen/bokrecensionen, "Hejdå framtid, hej alkolist/knarkare/hemlös". Jag blir aldrig nöjd, jag kommer aldrig komma någonstans pga det. Helvete. Jävla skit.*
"- Skärp dig Sara, du har bra betyg, din framtid kommer bli jättebra"
Man kan tro, men hoppet ligger bortom denna tid. Helvete, jag hatar VG:n för det är så jävla lätta att få medan ett förbannat MVG ska ta  knäcken på en. "Du pendlar mellan V & M." Jo tack. jag vet. Ge mig ett MVG för helvete.
VG++/MVG- på svenska sakerna, skit.. VG+ på EU saken, skitskitskit..  Lärare: "Betygen är inte allt, det är kunskapen"       MEN KÄRA DU; Ni sätter ju betyg på kunskapen?! Då är det väl allt? Det är min framtid vi snackar om, inte någon 100-årings begravning.
Jag behövde bara skriva.
Skolan är ett helvete. Har inte sovit och ätit på 3 veckor. Då jag "somnar" hör jag bara folk skrika, folk som springer fram till mig och klagar, tvingar mig, hotar mig, pressar mig. Denna jävla press och stress. Fattar inte dessa lärare?! 

Jag faller..

Mistaken Identity

Hoppas på bättre dagar.

Finns massor att säga och skriva, men det passar inte här.
Inget sagt = Ingen som kan tracka ner en. Thank god!

RSS 2.0