Fill me with your poison

You're from a whole 'nother world
A different dimension
You open my eyes
And I'm ready to go
Lead me into the light


Du var 17, jag var 16 och jag skolkade från allt, jag ville bara va med dig. Jag ville bara va med dig..

Inget att skriva.
Hej
Hejdå - vilket liv

Enda hästen jag vill ha ska åka snart, kul för mig..
(Jag har bara sett den två gånger, weird)
Och sen skulle jag bara vilja skita i svenskaarbetet
och allt som heter betyg, jag är sliten.
Harry är till salu, det är ju positivt
och att mina skor kommit
och att mina lösnaglar inte vill ramla av
- Fast det är ju halvt negativt

Ganska deprimerande, men det är vår, varför inte?

Nää, herregud. Jag mår inte dåligt :), jag är bara trött och önskar att jag kunde lyckas med något nångång.
Förresten, jag saknar dig..

Ja, då ses vi på lördag någonstans

Jag är stendöd, orkar verkligen inte plugga..
Hemkunskaps(prov)läxföhör och Kemiprov(måste vara överduktig för att NP inte gick såå bra hehe) på torsdag & sedan spanska prov på fredag och till på måndag ska 38 frågor i Historian om 1:a världskriget vara klara, jag är endast på fråga 9 HEHE oj.

I söndags körde jag 5 mil på landsväg (!) + träning att starta i backe och backa och sånt. Stolt och det är kanonkul!

Nu ska jag nörda lite mer framför skolböckerna. Vilket liv..

Til the world ends ##

Har ett stort fett jävla ryck på vissa just nu, som kommer hålla i sig ett bra tag. IDIOITAAAAAAS!!

Hiss idag: Vårväder på förmiddagen/eftermiddagen. Fjäsk för Jan hihi
Diss idag: Laptopen har fått sina sista volt och ska nu få sova ett bra tag om inte pappa köper ny hårddisk. Ett tips bara: Tappa aldrig datorn i golvet med fallhöjd 100 cm + , det går inte bra då! & denna snön dissar jag en massa!!

I'm in love with love XOXO

When I see your face, there's not a thing that I would change


My video on supersweet(aaa) Norma :) Miss <3

DEAAAAAAD by April!!

På min födelsedag för exakt 6 dagar sedan fick jag en massa småsaker, bla. pengar och lite sånt som är bra att ha haha :) Nöjd iallafall! Ridningen gick också bra.

Har inte gjort så mycket de senaste dagarna, pluggat och varit på årsmöte och ÖVNINGSKÖRT. Fyfan va kul! Körde till femsjö i söndags och tränade på att starta och stanna i lördags och i söndags med. Att köra iväg är sjukt svårt, eller jag kommer ju iväg men det blir så hackigt, ibland blir det tom. kärringastopp. Pinsamt haha! Sen one thing men ja, hemligt hehe. Årsmötet var bra for the first time in my lifetime haha. Nää, men det var bra stämning och jag blev vald som suppleang till Distriktets Ungdomsstyrelse (?) och till Hoppsektionen. Fick många förvånade miner när jag hade anmält mig till hoppsektion, men de som satt med redan såg det bara som positivt att jag ville vara med, kul! 

Redovisningen i fredags om Japan gick väldigt bra. Pratade i 20 min (!) men fick egentligen bara redovisa i 10, opps! Ingen saliv efter det heller haha. Högsta betyg, JAAAAA! + på spanska uppsatsen med! :D:D:D Måste skriva upp det annars glömmer jag det hahaha. 

Lite reklam för pappa mitt i allt: www.hyltebruksfargofoto.se  Nyomgjord sida! Kanoners! Jag kanske kommer lägga in lite av min egna bilder med som jag tagit i samband med pappas fotograferingar. Lite stolt då jag haft 2 bilder i tidningen och flera som beställt förstoringar av mina bilder, glad!! Fast det var ju längesedan, haha.

Håller på att lägga ut en film från en dressyrträning på Norma som jag hade i typ oktober, ni har säkert sett den men ska lägga ut den här sen efter den kommit upp på facebook, awesome. Norma var så  *censur* fin!! Kan inte fatta varför jag slutade kämpa, hon kunde blivit hur fin som helst! Nu är hon bara för jäklig för ingen kan rida henne ordentligt, riktigt illa.

Långt message. I know. Duschen next. Who cares? Kotten. Är. Botten. Lost..

Mina tankar går till alla i Japan! Take care people!<3

Happy B-B-B-B-Birthday to me

Jag liksom fyller år idag, häftigt HEHE.

Varit i stallet hela förmiddagen och tom. lärt Roger att "rida", haha gulligt! Hemma några timmar nu och sedan bär det av till stallet igen, CABELL;arn blir det ikväll :) Glad! Bra dag, bra människor, BRA presenter! Jag börjar övningsköra imorgooooooooooon :D:D:D:D

Det kanske var bra

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv..

Farväl jupiter

Kollade på en föreläsning om matte och insåg ganska snabbt att jag har det gyllene snittet. How cool isn't that? Avståndet mellan huvud - naveln / avståndet mellan axlarna ≈ 1,6    Kom inte ihåg de andra sifforna men det stämde exakt. Awesome!

Holabandula

Man är trött när man försöker spegla sig med hårborsten
Man är trött när man är trött
Och så trött är jag nu.

It's time to have the talk again x 5 (?)

- Jag saknar ("hemligt")..
Hela världen vet nästan.
- Jag var en idiot, maybe I still am.
- You were always there for me.
- Vart var jag när #¤ behövde det?

Förlåt..

The silence killing me slowly.

Vet inte riktigt hur man ska uttrycka sig om detta utan att folk tar illa vid, men det behövs sägas, eller kanske inte, men jag behöver skriva av mig lite.

Fahro är "typ" borta, alltså innebär det att den ända storhästen som går att rida är Norma, en häst jag inte vill rida. Folk som inte ens tänkt "rida" vill inte byta av olika anledningar. Jag är trött på dåliga hästar, trött på människor över huvudtaget, ganska iallafall. Nästa onsdag fyller jag år och det blir nog ingen ridning på pga #¤%!&"/( hehe,= vissa. Lite halvt pissed off. 

Norma gick inte så bra i dressyrarbetet HEHEHE, hoppas några insåg att hon inte är en lämplig ridskolehäst :) Hoppningen gick något bättre, hoppade tre språng på 95 cm, tyvärr rev hon då hon släppte bakbenen ena språnget och de andra var inte frambenen tillräckligt kvicka. Tog ett språng några hål lägre och tryckte av henne ordentligt denna gången och jäklar vilket hopp det blev, duktig putti!

Bara för det innebär det inte att jag vill rida henne igen, hoppas på förändring snarast! Förövrigt söker jag lånehäst/foderhäst. Någon att åka iväg och träna med och tävla kanske några enstaka fram till hösten, inte så lätt att hitta då jag är ganska petig, trots allt hehe.

Nu ska jag plugga lite mer Musik och Kemi.
Bläää på att jag känner att jag ångrar mitt gymnasieval, jag fattar inte varför?
Kanske för att våran skola inte är Sveriges bästa, HAHAH och vissa lärare är ju jävligt speciella = boring/baaaaad

Well, awesome text. Te quiero.

RSS 2.0