Tänker på dig fastän jag inte borde

Promenix i Ängelholm

Yeyeye

För helvete! Vi har sommarlov :D

8F:are, ni är underbara!<3

Svartvitt

Hej jag heter petter, mitt liv är som ditt
Vet inte om du sett det, men det liknar mitt shit
För jag ser allt svart på vitt, alltid missnöjd med nåt
Grubblar över saker som jag nog aldrig förstått
deprimerad emellanåt, det jag bär på är svårt
Jag tycker synd om mig själv när jag jobbar för hårt
Lovar inte håller det som driver mig finns där
Gillar de som delar mitt synsätt och flyger i min sfär
Kanske tappat det helt, spelat för många spel
Målat in mig i ett hörn, fått en törn
Det är då jag hatar mig själv och kommer på det
För jag har ingen jävla aning om vad fan jag håller på med

Det är så logiskt, alla fattar utom du

Jag tycker om dig<3

I've got some news for you

Konfirmerades igår, lustigt. Känns inte som det? Aja, bilder från konfirmationen och dagens ridpass kommer senare :)

Sången om hat

Jag hatar allt
Jag hatar alla som förstör mitt liv

The story

Jag vet inte hur jag ska börja berätta hela historien om dig. Du var en vacker saga med ett tragiskt slut.
Du gjorde allt enkelt för mig, hjälpte mig att övervinna rädslan, du fanns alltid där och lyssnade. Att en häst kan betyda lika mycket som du gör är en på miljonen och att jag fick chansen att ha dig, fan, det är det jag varit lyckligast över i hela mitt liv.

Det började egentligen sommar 2007 då jag fick Hugo som sommarhäst, var efter sommaren fodervärd på honom. Tyckte verkligen inte om honom och försökte hela tiden hitta en annan häst att ta hand om. Vintern gick och Harry blev ledig. Poolo, ponnyn jag så evigt gärna velat ha var redan upptagen, den hästen gjorde så att en stark vänskap vinglade på en skör tråd. Men vänner klarar sånt och det gjorde vi, även om det var svårt, du vet vem du är <3 Jag provade Harry och ja, jag fortsatte på honom. Då insåg jag inte att jag skulle falla för honom, att hela livet skulle vändas upp och ner. Vi tränade och tränade. Jag kom ihåg våran första klubbtävling, haha. Skulle hoppa 70,80 cm. Och du reste dig knappt en meter från marken, jag blev livrädd och vågade inte hoppa dig mer. Du bockade även av mig nästan varje gång vi red i paddocken så det blev också en stor skräck att rida där.  Jag avskydde dig, ville sluta och bara skita i allt. Men ändå startade vi en lokal dressyr 11 maj 2008. Tja, 53% är inget att skryta med, men jag var lycklig, jag hade redan börjat falla för dig då älskling. Vi tränade och busade och gjorde en massa galna saker tillsammans. Vi var ett tillsammans. Sommaren kom och vi galopperade över äng efter äng efter äng. Jag kände då att det var meningen att det skulle vara vi, du gjorde mig lycklig. Hösten kom och vi lullade runt i skogen och hade en underbart mysig tid. 2008 kom och träningen började på allvar, hösten kom och vi tävlade i klubbmästerskapet där vi kom 1:a i LC:2, och 3:a i allroundpriset. Träningen hade gjort framsteg.

Året 2009, vi satsade verkligen stenhårt på att vara med i div 3 dressyr och hoppning. Vi var klara inför våran första lokala tävling 15 mars. Träningen gick verkligen skitbra och vi flög över banor på 110 på träning. 2 mars, dagen då allting förändrades. Vi trodde det inte var något, en vanlig hälta, en vrickning i hagen. Men detta höll i. Några veckor senare beslutades att Harry omedelbart skulle behandlas. Dagen då skulle behandlas vi fick känna på din styrka! Transporter var helt livsfarliga och man kunde verkligen inte gå in i dem! Nejdå! Det slutade med att vi fick ringa Gustaf så han fick lasta Harry, haha! Men han såg så nöjd ut när vi stängde luckan och åkte iväg. Detta återupprepades 1 gång till den terminen, sedan kunde jag börja sätta igång dig ordentligt. Sommaren 2009 var den bästa i hela mitt liv. Du blev minst lika vacker och ståtlig som du var innan, du fick muskler och kondition och vi hade så kul. Usch, jag gråter när jag tänker på det. Jag ville stanna tiden och alltid vara hos dig, inte behöva tänka på ridskolan som väntade till hösten. Sommaren tog slut, jag kunde inte fatta det. Min baby hade blivit en riktigt ridduglig häst igen. Åh, älskling<3 En vecka efter come backen blev du halt IGEN. Jag trodde världen skulle gå under. Vad skulle jag nu göra? Du var allt, jag kunde inte låta dig vara halt hela tiden. Jag försökte fixa så du skulle kunna komma iväg till en vetrinär och röntgas, men de gjorde inget. Jag gjorde allt för dig, jag ville dig allt gott. Tiden gick, att sätta igång dig var bara att slösa tid. Du blev halt bara efter någon vecka. Det blev nästan bestämt att jag skulle köpa dig, men vi backade ur i sista stund. Det skulle varit värt det men ändå inte.

4 janurari släcktes min kämpaglöd, den slocknade i kylan och med ingen framgång. Jag började rida en annan häst. Det gick skit och sista tävlingen med Chayenne när jag flugit av och skadat mig kom jag ihåg hur jag satt och grät. Jag grät och grät och grät och jag pratade om dig, jag sa att du aldrig skulle kastat av mig, att du skulle gjort allt för att göra mig stolt och glad. Att jag älskade dig och att det inte fanns någon annan häst för mig än dig. Det värsta var nog när de bestämde sig för att sälja dig. Jag visste att dagen skulle komma, men inte när.
När jag såg annonsen fylldes jag med sådan sorg. Du snurrade i huvudet hela tiden, jag grät, jag skrek, jag skakade, jag sov, vaknade, grät, skrek och återigen sov. Det bestod mina dagar av den veckan. På söndagen skulle du åka, jag kanske aldrig skulle få se dig igen. Jag ville fly, försvinna från verkligheten och somna in och aldrig vakna upp. Du slapp åka, åh gud. Jag var så lycklig.

Men tiden för dig nu är inte hos mig, hela sommaren ska du tillbringa hos någon annan. Som inte kan dig, som inte vet hur du reagerar på olika saker. Jag kan dig utantill. Du kan mig utantill. Vi var ETT gubben. Vi var ETT. Om jag med ord och känslor skulle kunna beskriva hur mycket du betyder för mig, well, det skulle inte gå. Jag skulle kunna dö för dig. Du är allt älskling, ingen mig utan dig. Alla sömnlösa nätter jag luggit och funderat på hur jag kunna se till så du får det du förtjänar, de har inte varit förgäves. Jag ska kämpa för dig och mig. Jag ville bara få ett fint avslut på våran tid. Den underbaraste tiden i mitt liv. Jag skulle inte varit som jag varit idag utan dig, du har förändrat mig. Du har fått mig blicka framåt, mot framtiden. Men framtiden vill jag ha med dig. Inget djur eller människa har jag någonsin tyckt så mycket om som dig. Du har tagit mitt liv och jag kan inte släppa dig. Jag skulle aldrig klara det. 

Musiken hjälper mig vissa stunder att få ut alla känslor men de är inte tillräckliga för dig. Vänner stöttar mig, men smärtan finns ändå kvar...
Om ni bara förstod hur nära jag och Harry står varandra skulle ni förstå vilken smärta jag har gått igenom det senaste året. Men jag börjar förstå, detta är slutet för oss. Det hemska, förödande, sorgliga slutet närmar sig. Då jag måste släppa taget och låta någon annan ta hand om dig. Det gör ont att tänka på. Tårarna tar aldrig slut, smärtan försvinner inte. Den otroliga smärtan i hela kroppen som funnits där i drygt ett år. 

Jag skulle kunna skriva så mycket mer om dig och oss. Men jag klarar inte mer...
JAG ÄLSKAR DIG HARRY


Får jag ta ett kort på dig?..

.. Jag vill visa tomten vad jag vill ha i julklapp :)
Gulligt eller hur?:):)

Baby, I still need ya
but if you stay
I'll leave ya
Cuz I gotta get away
And if I ever see ya
My heart is gonna bleed


HIHIHIHIHI

HAHAHA, omg! Dessa bilder är från klubbmästerskapet 2006. Då tävlade jag Cupido 70 cm, fast det ser ut som typ 40 cm, haha! Men iallafall, jag vann klubbmästerskapet då! Fatta att man var en glad elvaåring då! :D
Jag saknar fina Cupido :(<3

The story

Ridningen idag gick riktigt bra, idag var en sådan dag då Chayenne lyssnade bättre på mina hjälper, great!
Sedan hade Maria tömkörnings lektion, ja, jag var verkligen nybörjare på det där! haha :)
Efter det var det dansträning i fyra timmar, vilken tur man hade att man strök sig från twilight dansen, annars hade jag dött mohaha. Fick ett sådant ryck när jag kom hem. Satte på mig löparskorna och iväg bar det... en LITEN bit.. kände att det inte var meningen att tvinga fötterna idag att springa så jag tog cykeln och bestämde mig för att cykla runt färgaryd. När jag väl var i färgaryd kom jag på att jag skulle kunna hälsa på Jenny så det gjorde jag haha :) Därefter kom jag på att jag lika gärna kunde hälsa på Sanne så jag cyklade iväg till Långaryd/Gassljunga. Helt galet! Är ändå inte trött, hmm? Något fel måste det va..

Funderar starkt på att fotografera morgondagens tävling i Rydöbruk. DIV 3 dressyr för ponny. Men jag kommer säkert inte orka.
När denna låten kom på hemvägen, så släppte jag verkligen allt. Jag tänkte på dig, tänkte på den sista dagen jag såg dig, tänkte på livet gick emot mig, hur allt blivit som det blev. Jag fick inga svar men det skiter jag fullständigt i. För det enda jag vill är att vara hos dig, känna mig trygg och helt enkelt kunna leva livet igen...

How far we've come

Ridlektionen igår gick verkligen suuuuuuper! Fast i galoppen fick jag ingen riktig framåtbjudning men det börjar komma lite smått :) I förmiddag ska Maria ha en liten tömkörnings lektion för mig och Karolina. Det kommer bli kul att lära sig det, skulle passa perfekt för Chayenne!

Funderar på att vara med på den lokala dressyren i rydö den 19 juni. LB:1 isåfall :) Det blir iallafall programridning 5 maj, då blir det LB:1 och LC:2 eller LC:1. Har inte riktigt bestämt mig ännu.

Spela och vinn

Nån mer än jag som blir glad av att se denna bilden? ;)
Jag rent ut sagt älskar den, påminner om mitt gamla nitendo spel jag spelade hela tiden när jag var yngre haha. Hade lite halvt tråkigt igår så jag och Isabell bestämde oss för att ladda ner några spel vi spelade för flera år sedan. Det blev Super Mario 1,2,3 bros, Donkey Kong 3 och Bubsy! Fyfan va glada vi blev när vi spelade det, helt jävla galet!

Springer runt världen i ett stort enda maraton

Puh, nu äntligen ligger jag i sängen redo för att sova. M en innan jag somnar tänkte jag skriva av mig lite om helgen :)
Var funktionär igår på den lokala ponnyhopptävlingen i rydö. Det var KALLT & REGNIGT! Men annars var det helt okej. Hylte fick några placeringar också, grattis!! Åkte senare till Sanne och vi kollade på Avatar. Well, alla säger att den var jättejättejättebra, typ bättre än titanic (fast jag gillar inte titanic så specc. haha) men nej, den var helt okej. Jag trodde det skulle vara mer känslor i den, men nejnej. Besvikelse!

Idag då gick vi upp när tuppen gal, haha. Tävlingen var i varberg så jag fick en chans att sova i bilen hihi ;) Sanne fick 2 stopp (uteslutning) i omhoppningen i LA. Fin runda men så kan det också gå. I lagklassen nollade hon, woho :D Styringes lag 1 vann hela allsvenskan och Styringes lag 2 kom trea :D GRATTIS!!!!! :D Underbar känsla att vara med och kolla :) 
På "hemvägen" åkte vi till Ängelholm/Starby till Lisa för att... nånting nånting med ..Trean.
Var där ett tag och sedan direkt till rydö och mata hungriga hästapållaaaaaaaar.
Snyggt ekipage, eller hur? :)

Så nära, så nära att få vara med dig igen. Men livet spelade ett spel som jag inte klarade av och nu tynar jag långsamt bort. För utan dig är livet inte värt ett skit..

#- Deppa inte ner dig över de här, de är hans förlust -#

Nu är "ledigheten" slut, wiho! Skola imorgon *äntligen!*. Trodde inte jag skulle skriva/säga det men det gjorde jag ;) Har ju varit hemma sedan i måndags och ja, det har verkligen varit den tråkigaste tiden i mitt liv. 
*Tangentbordet är verkligen missbildat på något sätt? hehe*


Could you save me from,
Could you be there for me?
Could you wake me from,
Could you be my thief?

Sounds under radio - Potrait of a summer thief


San Francisco


Klockan är 20.20 *pussar handlederna* dålig ovana haha ;)

Sitter just nu vid den stationära(?) datorn och installerar de flesta program jag har på den bärbara. Det viktigaste programmet är ju självklart SPOTIFY. Har varit hemma i tre dagar och det suger verkligen, ibörjan var det skönt att slippa skolan men nu är det skittråkigt! Blir inte skola imorgon heller för förkylningen typ dödar mig hehe.

Tycker alla borde lyssna på spotifys lista, den är riktigt bra även fast en del låtar är väldigt gamla.
Dancefloor Hits 2010

OMG

Kolla så söt hihihi :D
*ignorera att jag kollar ner, argh*

I was so wrong

Gick hem efter första lektionen igår, mådde verkligen skit. Tog febern och det visade sig att jag hade över 38,5 graders feber :S Jag hade verkligen ont i hela kroppen och orkade inte göra nånting. Sov i några timmar sen.
Inatt har jag sovit ovanligt bra! Great! Nu har förkylningen tagit vid fast febern har minskat lite.
Om en halvtimme åker vi och hämtar sängen :D Blev inte igår för ja, det var lite kaos här hemma, hehe ;)
Ska göra iordning mig nu. Pusshej :)

Jag mot allt

Blev ingen kyrka idag (jättelycklig) för det började senare än vad jag trodde haha. Åkte till Halmstad vid elva tiden. Vi åkte först till Jysk för att kolla på säng. Hittade direkt den jag redan kollat ut och nu ligger den på lagret och väntar på att bli hämtad. (kolla bild) WIHO :D Så imorgon efter skolan får jag min nya säng :) Det blev en 1,05 cm.
Åt på Coop Forum och gick sedan runt och köpte lite småsaker. Eller pappa köpte åt mig för jag har visst använt hela mitt barnbidrag redan :$ Ojdå!

Kollat på Johannas moppe idag, ska prata lite med pappa och sedan blir det mest troligast köp :) Goodgood!
Har även varit jätteduktig och städat mitt rum, AMAZING!

Skola imorgon så nu väntar sängen, hihihi, sista gången jag sover i denna fula sängen ;D


I'm in Miami Bitch!

Kvällen igår var allmänt konstig men ändå helt okej. Somnade hos Isabell och vaknade nångång inatt och stack hem, haha ;) 

Ridningen idag gick rent sagt åt helvete! Vill ut i skogen och busa, mycket roligare än att rida runt, runt, volt, snett i genom, skänkelvikning från C till B, whatever, jag orkar inte med det imorgon iallafall. 

Imorgon blir det Halmstad med syster och pappa :) Ska kolla på säng och köpa lite kläder. Undrar om jag har några pengar sedan till att köpa skolavslutningskläder? Aja, pappa får väl betala. Jag är ju pappas lilla flicka (a)
Ska duscha nu och sedan kolla på film och sova, det blir kyrkan innan Halmstad imorgon med :/ Pusshej!


Jag saknade dig igår, så sjukligt mycket.
8 april 2009, den bästa dagen i mitt liv<3

RSS 2.0